'People wait for something to happen in order to be happy. The key is to be happy regardless'

Richard Bandler

BelgerCoaching

Vertrekpunt: Utrecht

Ik ben Robert Belger, eigenaar van BelgerCoaching. Ik ben gecertificeerd NLP coach en gecertificeerd NLP trainer (NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren), ik geboren en getogen in De Bilt en nu  woonachtig in Zeist, ik werk vooral in Utrecht.

Loop jij tegen thema's aan als Stilstand, Stress, laag Zelfbeeld of voel je je Stuurloos?

Loop je daar dan mee door en negeer je de symptomen en klachten?

Of ga je voor je weer lekker voelen? Of voor meer controle te hebben? Of om vol van zelfvertrouwen te zijn?

Coaching

NLP coaching is bij mijn weten één van de meest krachtige en effectieve methoden is. Met deze methode bereik je doorgaans sneller en eenvoudiger concrete resultaten dan met andere methoden. NLP coaching is het resultaat van het bestuderen en toepassen van de meest effectieve coachings- en communicatietechnieken die we kennen, gecombineerd met actuele kennis over onze gedrags- en denkpatronen.

Als goed opgeleid NLP coach beschik ik over geavanceerde tools, strategieën en methodes om jou te helpen je doelen te bereiken, bewust te worden van je onbewuste patronen en het wegnemen van weerstanden en belemmeringen uit je verleden. Ik help je om de verbeterde versie van jezelf te worden!

Heb je de behoefte om...

  • Te ontwikkelen/groeien om een volgende stap in je leven of carrière te maken?
  • Te leren om te gaan met de vele en snelle organisatie veranderingen die op je afkomen?
  • Te leren je effectief te gedragen?
  • Afscheid te nemen van bijvoorbeeld angst, stress, onzekerheid, twijfel of fobieën?
  • Om meer rust, ontspanning, vertrouwen, kracht en geluk te ervaren?
  • Andere persoonlijke wensen, doelen of verlangens te vervullen?

Authentiek en zelfbewust

Tijdens coaching help ik je om je interne weerstanden en belemmerende overtuigingen te overwinnen en (nieuwe) hulpbronnen te versterken. NLP Coaching richt zich op het krijgen van zelfinzicht, het bewust maken van je onbewuste patronen, het verbeteren van je communicatie en vergroten van je persoonlijke effectiviteit. Uiteindelijk maakt NLP Coaching je blijvend authentieker, effectiever en zelfbewuster.

 

'De opstelling van Robert brengt veiligheid en rust. Hij was er volledig voor mij en mijn proces. Door coaching sta ik veel meer in verbinding met mijn gevoel en kan daar ook opvolging aan geven. Ik zie nu de rode draad in mijn leven en ik kijk tegen veel dingen anders aan. Daardoor ervaar ik meer rust, keuzevrijheid en inzicht. Ik vond het een leuk, leerzaam en zinvol traject!'

- Tim (36), jurist
lopend 3

Waarom Belgercoaching?

Ik heb stuk gezeten, ik heb hulp gezocht, ik ben veranderd, ik ben gaan leren hoe veranderen werkt en nu help ik anderen! Hoe mooi is dat? Als jij ergens mee zit of vastloopt gun ik je dat je afscheid neemt van dat wat je niet meer helpt en dat je dát omarmt wat je wél helpt.

Ik wil dat jij begrijpt hoe het allemaal bij jou werkt. Dat je begrijpt waarom je doet wat je doet en waarom je voelt wat je voelt. Dat je bewust wordt van de besluiten die jij ooit onbewust hebt genomen en hoe die doorwerken in je dagelijkse leven. Dat jij je diepste waarden en overtuigingen leert kennen en weet hoe die je gedrag aansturen.

Ja, soms heb je daar hulp bij nodig van een ervaren expert op dit vlak. Dus, wat ga je eraan doen? Ik koos er voor om aan mezelf te werken en het vechten achter me te laten met behulp van persoonlijke coaching en NLP. Hierdoor ben ik als persoon geduldiger, meer mezelf, warmer, completer en liefdevoller geworden. Dat wil jij toch ook?

‘Hartelijk dank voor je deskundigheid en enthousiasme. De 2-daagse kennismaking was voor mij heel leerzaam en mindblowing. Ik ben enorm in beweging gezet. Je kan je leven met NLP echt ten positieve veranderen in heel korte tijd. Vastgeroeste onbewuste levensovertuigingen en patronen die belemmerend werken kun je op een makkelijke manier doorbreken. Het was een eye-opener om te zien hoe snel muren op je pad omgehaald kunnen worden. Dit geeft hoop en blijheid voor de toekomst!

- Stefanie Vink

Ben jij er ook klaar voor?

Zet vandaag nog jouw eerste stap
en neem contact met me op!

Ervaringen

Ik heb een 2-daagse introductie op NLP gevolgd bij Robert. Robert zorgt tijdens de training voor een goede sfeer en heeft het lef zichzelf kwetsbaar op te stellen. Hierdoor was de sfeer in de groep veilig, ontspannen en open. Hij brengt met veel enthousiasme de NLP methode. Ik weet nu veel beter wat je met NLP kunt en ik gebruik het in mijn werk en communicatie met anderen. 

- Christel, pedagogisch beleidsmedewerker

'Als je in je leven vastloopt, kun je 2 dingen doen. Weglopen of naar jezelf kijken en onderzoeken wat je zelf kunt doen om de situatie te verbeteren. Als je voor dit laatste kiest is Robert de aangewezen persoon. Hij helpt je inzicht te krijgen en in je eigen gedrag en het effect hiervan op anderen. Ook biedt hij je handvatten om je eigen gedrag te verbeteren, ik vond het zeer waardevol en direct in praktijk toepasbaar'

- Nicole (29), Senior Medewerker Facilitaire Zaken

Coaching heeft me zelfbewustzijn en effectiviteit gebracht. Het werken met ankers was een echte eye-opener voor me. Ik heb nu grip op mijn stemming en kan die positief beïnvloeden. Ik voel me nu zekerder en ik kan veel beter omgaan met dominant gedrag. Robert heeft me op een prettige, prikkelende en integere wijze begeleid!"

- Jan (46), jurist

'Ik voel me nu vol van zelfvertrouwen. Ik ben niet meer uitgeput en vrij van negatieve gedachten, woede en haat. Ik ben weer overtuigd van mijn meerwaarde en kwaliteiten en ervaar ik mijn leven en werk als minder stressvol. Ik sta weer open voor anderen en stel mij ook kwetsbaard op. Ik merk dat (werk)relaties daardoor verdiepen en dat ik meer begrip krijg voor het anders reageren en denken van mijn medemens. Een mooi resultaat!'

- Rosalie (39), Juridisch Adviseur

'Robert is een flexibele, effectieve en durf-te-confronteren coach. Ik was altijd maar bezig om het anderen naar de zin te maken. Dit ging ten koste van mezelf want ik was het toch niet waard. Zijn heldere NLP aanpak brengt me meer onafhankelijkheid en kracht. Ik voel me minder snel aangevallen, ik durf me uit te spreken en ik geef aan wie ik graag wel en niet in mijn omgeving heb' 

- Misja (44), zelfstandig ondernemer

'De opstelling van Robert brengt veiligheid en rust. Hij was er volledig voor mij en mijn proces. Door coaching sta ik veel meer in verbinding met mijn gevoel en kan daar ook opvolging aan geven. Ik zie nu de rode draad in mijn leven en ik kijk tegen veel dingen anders aan. Daardoor ervaar ik meer rust, keuzevrijheid en inzicht. Ik vond het een leuk, leerzaam en zinvol traject!'

- Tim (36), jurist

'Robert is een bevlogen mensen-mens!
Samen en in overleg met jou, gaat hij op zoek naar je innerlijke krachten waar je even niet meer bij kunt.
Ik zie nu dat ik zelf toch meer de sleutel naar mijn eigen succes in handen heb dan ik eerst dacht!'

- Rémon (46), administratief medewerker

'Ik kijk zeer positief en met een goed gevoel terug op mijn coachtraject. Ik krijg weer energie van mijn werk.
Ik voel geen conflict meer tussen mijn persoonlijke overtuigingen en ik heb geen angst meer om te falen.
Ik heb Robert ervaren als een uitstekende coach en bovendien een fijn mens. '

- Pierre (58), jurist

'Ik wilde iets doen aan mijn onzekerheid. Het belemmerde me om stappen te maken. Robert creëerde voor mij een prettige en veilige leeromgeving. Daarin kon ik mezelf openstellen en laten zien.
Door deze coaching zijn mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde gegroeid. Ik geloof nu dat ik er mag zijn, ik voel me weer sterk en zelfbewust'

- Natascha (42), administratief medewerkster

'Robert heb ik beleefd als een oprecht mens. Empathisch, doorvragend, spiegelend, geen genoegen nemend met middelmatigheid en begripvol. Hij is duidelijk, sturend in zijn coaching maar met name gericht op dat je zelf ontdekt. De vrijheid en veiligheid waarmee dat gepaard gaat is uniek.
Bedankt!'

Erwin (53), Physician Assistant 

anthony-sinke[1] (300x300)

'Robert is een gedreven coach en bereid om helemaal voor het vak te gaan.
Hij heeft goede vakkennis, begrip voor de structuur van coaching en is bovendien een 'echte' NLP-er.
Ik wens iedere coachee een coach als Robert toe!'

- Anthony Sinke, NLP trainer/coach

Els Schepens

'Robert is een bevlogen coach, die snel tot de kern weet te komen van de vraagstelling.
Hij is spits en kan goed spiegelen, waardoor een coachee op korte termijn meer helderheid en tools heeft om weer verdere stappen te kunnen zetten'

- Els Schepens, psychotherapeut, coach/trainer