Over mij

Inleiding

Ik ben opgeleid tot Professioneel Coach, NLP-Practitioner en NLP Master Practitioner. Ik werkte 17 jaar in de publieke sector waarvan de laatste jaren als teamleider. Ik volgde verschillende meerdaagse leiderschapstrainingen bij onder andere De Baak en Van Harte en Lingsma en een aantal persoonlijke coachtrajecten. Vooral de impact van door mij gevolgde persoonlijke coaching activeerde mijn interesse voor de kracht van ons denken. Inmiddels begrijp ik - gegrepen door de kracht van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) - het belang van onze 'mindset' om datgene te bereiken wat we zo graag willen. Ik geloof dat we alle vermogens in ons hebben. Helaas zijn we niet altijd (meer) in staat ze om te aan te boren.

Waarom

Ik zie het als mijn missie om mijn levenservaring in te zetten om anderen te helpen hun passie en missie te ontdekken, hun creativiteit aan te boren en praktische stappen te zetten om een gelukkig leven te kunnen leiden. Waarom deze missie? Mijn leven kende hoge pieken en diepe dalen. ‘Your problem is your gift’  stelt Anthony Robbins niet voor niets in de inspirerende film ‘I’m not your Guru’.  Zie voor een korte impressie de trailer hiernaast. Terugkijkend durf ik inderdaad te stellen dat de moeilijkste momenten uit mijn leven uiteindelijk het meest waardevol zijn gebleken. Ze hebben me aangezet tot nadenken en reflecteren over mijn handelen en brachten me in beweging. Ik ontdekte mijn echte missie: ik wil andere mensen helpen zich te wapenen tegen ellende en rottigheid door hun persoonlijke groei en ontwikkeling te faciliteren. Dankzij de inzichten vanuit NLP ben ik als persoon warmer, completer en liefdevoller geworden.

Coaching

Coaching is een proces van onderzoeken en bewustworden. Het leidt ertoe dat jij overzicht krijgt en zelf oplossingen vindt voor de uitdagingen waar je voor staat in je leven. In de kern richt ik mij tijdens coaching op het veranderen van jouw denkpatronen en het creëren van nieuwe, ondersteunende, gedachten. Die bekrachtigen je om positieve acties in te zetten en zo je diepste verlangens te realiseren. Ik ga er hierbij vanuit dat jij zelf alle antwoorden in je hebt.

De basis voor mijn coachaanpak ligt in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Als goed opgeleid NLP coach beschik ik over geavanceerde tools, strategieën en methodes om jou te helpen je doelen te bereiken, bewust te worden van je onbewuste patronen en weerstanden en belemmeringen uit je verleden weg te nemen. Als ik de juiste technieken inzet en de juiste vragen stel, zal je zelf ontdekken wat je kan doen om je doelen te bereiken. Mijn coachaanpak maakt je blijvend authentieker, effectiever en zelfbewuster.

Doelgroep

In coaching richt ik me op het werken met betrokken professionals die de dertig zijn gepasseerd en werken in de publieke sector. Mannen en vrouwen die openstaan voor persoonlijke groei en - bewust of onbewust - toe zijn aan het maken van keuzes die hun levens positief gaan veranderen.

Met Power

Ik heb zelf mogen ondervinden hoe krachtig coaching kan zijn. Dat heeft er aan bijgedragen dat ik mijzelf heb ontwikkeld tot een gedreven coach die je helpt het allerbeste uit jezelf te halen. Zo kom jij weer in je kracht te staan. 

Ik noem mijn werkwijze ook wel 'Coachen met POWER'. Dit staat voor de eigenschappen die mij als coach kenmerken:

  • Passie (mijn liefde voor het vak en de mens);
  • Oorspronkelijk (authentiek en echt);
  • Warm (mensgericht);
  • Eerlijk (integer en betrouwbaar);
  • Resultaatgericht (resultaten behalen).

 

Video: Waarom ik Coach

Best gelezen Blogs

BelgerCoaching profielfoto Robert 1

Relevante Opleidingen

NLP Master Practitioner - TC University, gecertificeerd  2017 / NLP Practitioner - TC University, gecertificeerd 2016 / Professioneel coach - TC University, diploma 2015 / Systemisch werken - TC University 2016, 2 dagen / Overtuigingen - TC University 2015, 3 dagen / Schaduwwerken - TC University 2015, 3 dagenOvertuigen & Beïnvloeden - Optimaal Talent 2014 / De Informele Leider - De Baak, 2014, 6 dagen / Feedback - Optimaal Talent, 2011 en 2012, 4 dagen / KIM - Van Harte & Lingsma, 2010, 12 dagen / Emotionele intelligentie S & N, 2007 / MBA Leiderschap - NCOI, 2006, 9 dagen

 

Ben jij bereid om je Performance naar een hoger Niveau te tillen?
Vraag dan nu de Gratis Powersessie aan.

Dat geeft een eerste Boost aan je Persoonlijke Groei!

Klantreacties

"Coaching heeft me zelfbewustzijn en effectiviteit gebracht. Het werken met ankers was een echte eye-opener voor me. Ik heb nu grip op mijn stemming en kan die positief beïnvloeden. Ik voel me zekerder en ik kan veel beter omgaan met dominant gedrag. Robert heeft me op een prettige, prikkelende en integere wijze begeleid!"

- Jan (46), jurist

"Ik heb een zeer positief gevoel overgehouden aan mijn coachtraject. Ik krijg weer energie van mijn werk.
Robert is een uitstekende coach en bovendien een fijn mens.
Ik voel geen conflict meer tussen mijn persoonlijke overtuigingen en ik heb geen angst meer om te falen"

- Pierre (58), jurist

"De opstelling van Robert brengt veiligheid en rust. Hij was er volledig voor mij en het proces. Door coaching sta ik veel meer in verbinding met mijn gevoel en kan daar ook opvolging aan geven. Ik zie nu de rode draad in mijn leven en ik kijk anders tegen de dingen aan. Daardoor ervaar ik meer rust, keuzevrijheid en inzicht. Ik vond het een leuk, leerzaam en zinvol traject!"

- Tim (36), jurist

"Ik wilde iets doen aan mijn onzekerheid. Het belemmerde me om stappen te maken.
Robert creëerde voor mij een prettige en veilige leeromgeving. Daarin kon ik mezelf openstellen en laten zien.
Door coaching zijn mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde gegroeid. Ik geloof nu dat ik er mag zijn, ik voel me sterk en zelfbewust"

- Natascha (42), administratief medewerkster

“Ik heb Robert ervaren als een warm, open en integere coach.
In een korte periode heb ik veel bruikbare inzichten gekregen.
Ik ben het aangegaan, ineens viel er van alles op z’n plek en nu heb ik zelfs mijn droombaan!”

- Maureen (36), docente logistiek

"Robert heb ik beleefd als een oprecht mens. Empathisch, doorvragend, spiegelend, geen genoegen nemend met middelmatigheid en begripvol. Hij is duidelijk, sturend in zijn coaching maar met name gericht op dat je zelf ontdekt.
De vrijheid en veiligheid waarmee dat gepaard gaat is uniek. Bedankt!

Erwin (53), Physician Assistant 

“Ik ben me nu bewuster van mijn gevoel, ik durf het uit te spreken en ik sta daarmee meer in mijn kracht.
Robert is een coach met een prikkelende stijl.
Hij is betrokken, goed voorbereid en zet aan tot in beweging komen!”

- Anneloes (32), HRM medewerker

anthony-sinke[1] (300x300)

"Robert is een gedreven coach en bereid om helemaal voor het vak te gaan.
Hij heeft goede vakkennis en begrip voor de structuur van coaching.
Ik wens iedere coachee een coach als Robert toe!"

- Anthony Sinke, NLP trainer/coach

Els Schepens

"Robert is een bevlogen coach, die snel tot de kern weet te komen van de vraagstelling.
Hij is spits en kan goed spiegelen, waardoor een coachee op korte termijn meer helderheid en tools heeft om weer verdere stappen te kunnen zetten.”

- Els Schepens, psychotherapeut, coach/trainer

Viktor Steijger

"Ik heb Robert leren kennen als een leergierige en resultaatgerichte professional.
Robert is een enorme doorzetter en no-nonsense coach.
Hij zet zich altijd en met volle overgave in voor de ontwikkeling van anderen."

- Els Schepens, psychotherapeut, coach/trainer

Selectie van opdrachtgevers

Client @ Belgercoaching
Quawonen client @ Belgercoaching
Client @ Belgercoaching
Client @ Belgercoaching
Gemeente Ede & Belgercoaching
Client @ Belgercoaching
GGD-ZW client @ Belgercoaching
Gemeent Amsterdam Belgercoaching
Mitors client @ Belgercoaching