Wil jij Gratis Advies van een Ervaren Coach?

Wil jij Gratis Advies van een Ervaren Coach?

Specifiek Advies in een Gratis Powersessie

Ben jij er klaar voor om in jezelf te investeren en daarmee het beste uit jezelf naar boven halen? Zoek je naar meer balans tussen werk en privé? Wil je je slimmer, effectiever en stressvrijer manifesteren op je werk? Voel je de behoefte om meer op je eigen kompas te vertrouwen en beter je grenzen te bewaken? 
Een één-op-één Powersessie  brengt je inzichten en een aantal praktische handvatten. Dit geeft je een eerste boost in je persoonlijke ontwikkeling.  

Mijn Expertise ligt op de volgende thema's:

  1. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP);
  2. Stress, voorkomen of herstellen van stress en burn-out;
  3. Persoonlijke groei en ontwikkeling;
  4. Personal Coaching, gericht op het vergroten van jouw persoonlijke Kracht en Vertrouwen;
  5. Life Coaching, gericht op het vergroten van jouw Welzijn en Geluk.

 

Vraag nu jouw Gratis Powersessie aan!

  • Geef kort aan waar je het over wil hebben

Review

'Robert is een flexibele, effectieve en durf-te-confronteren coach. Ik was altijd maar bezig om het anderen naar de zin te maken. Dit ging ten koste van mezelf want ik was het toch niet waard. Zijn heldere NLP aanpak brengt me meer onafhankelijkheid en kracht. Ik voel me minder snel aangevallen, ik durf me uit te spreken en ik bepaal wie ik graag wel en niet in mijn omgeving heb'

Misja (44), zelfstandig ondernemer

Inzicht en handvatten over jouw Persoonlijke Situatie

Ieder mens is uniek. Ieder mens denkt, voelt en doet uniek. Iedereen heeft daarvoor zijn eigen beweegredenen, daarvan zijn we ons lang niet altijd bewust. Dat maakt ieders 'probleem' uniek. In een powersessie onderzoeken we wat er bij jou speelt en waar je in de praktijk tegenaan loopt. Je vertrekt met een aantal inzichten en handvatten die je op weg helpen om anders te denken, voelen en doen. Dat geeft een eerste boost aan jouw ontwikkeling! 

Bereidheid

Ik bied je een Powersessie met alle plezier gratis aan. Van jou vraag ik niets anders dan de bereidheid om open in gesprek te gaan. Dus als jij de bereidheid hebt om in jezelf te investeren meld je dan aan via het formulier hierboven. Om een beetje kennis te maken met mij kun je hier lezen hoe ik tegen bepaalde thema's aankijk. Ik spreek je graag!

Ben jij bereid om je Performance naar een hoger Niveau te tillen? Vraag dan nu een Gratis Powersessie aan.
Dat geeft een eerste Boost aan je Persoonlijke Groei!